Duurzame Uitkomst

Benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen?

Bespaar op je energierekening met zonnepanelen
Waarom
zonnepanelen?

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je met zonnepanelen al snel geld bespaart. De investering in zonnepanelen heb je vaak al binnen 5 jaar terugverdiend. Aangezien zonnepanelen ongeveer 25 jaar meegaan, ontvang je 20 jaar gratis elektriciteit.

Hoe werkt een zonnepaneel?

Zonnepanelen wekken energie op uit zonlicht. Dit komt doordat zonnepanelen lichtdeeltjes uit zonnestraling kunnen absorberen. De geabsorbeerde licht-deeltjes bewegen tussen verschillende lagen binnen het zonnepaneel, hierdoor ontstaat elektrische spanning en uiteindelijk energie.

Wat kosten zonnepanelen?

Je eigen energie opwekken kan al vanaf 5 zonnepanelen. Een standaard zonnepanelensysteem met 5 volledig zwarte panelen, inclusief micro-omvormers en installatie is al mogelijk vanaf €4.225,- excl. btw.

1.

Advies en offerte

Wij komen persoonlijk bij je langs om te horen wat je wensen zijn en bekijken welke mogelijkheden jouw dak biedt. Wij maken alles op en je ontvangt een op maat gemaakte offerte.

2.

Wij komen installeren

Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat de installateurs de panelen vakkundig en degelijk monteren. Uiteraard leggen we uit hoe alles werkt.

3.

Bespaar direct

Geniet van elke zonnestraal en ontdek hoeveel duurzame energie je produceert én bespaart op je energierekening.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Er is géén landelijke subsidie meer voor het kopen van zonnepanelen, maar er zijn nog wel regelingen die het kopen van zonnepanelen aantrekkelijker maken zoals de btw-teruggave en de salderingsregeling.

De teruggeleverde stroom wordt automatisch ingehouden op je energierekening. Dit heet salderen. Als je in totaal meer stroom teruglevert dan je afneemt, dan krijg je een teruglevergoeding exclusief btw en energiebelasting.

Het aantal zonnepanelen is afhankelijk van jouw stroomverbruik. Daarnaast zijn een aantal specifieke kenmerken van je dak ook belangrijk, zoals de oppervlakte, oriëntatie, hellingshoek en of er sprake is van schaduwvorming. De panelen kunnen op (bijna) alle daktypen gemonteerd worden.

Neem hiervoor contact met ons op en wij rekenen het gratis voor je uit.

Onze zonnepanelen worden tussen de 6 – 8 weken op je dak gemonteerd.

 

Begin vandaag nog met verduurzamen en besparen met onze zonnepanelen